Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.06.2013 23:04:54 - Jára Šára

Jmenování vlády odborníků

z Vašich vyjádření v předvolební prezidentské kampani vyplývá, že díky LIDEM, kteří neprošli parlamentními volbsmi je současná vláda nelegitimní. Pokud byste jmenoval tedy premiéra (ku) ze současné vládní koalice, zaprodal byste se svým předvolebním i povolebním projevům a postojům. Již z tohotovyplývají proVás pouze dvě možnosti: nové volby nebo úřednická vláda. Rozhodnutí nechám na Vás, ale sledovat je budou všichni ti, o kterých jste tvrdil, že chcete být jejich prezidentem. Dodržte, prosím, své slovo. Děkuji.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.07.2013 12:05:18 - Ing. Miloš Zeman
Dobrý den, na základě vývoje posledních dnů již víte, že jsem zvolil možnost B. Jen se nejedná o úřednickou vládu, ale o vládu odborníků. Jsem přesvědčen, že politicky neutrální vláda odborníků, bude skutečnou garancí proti tomu, aby se začaté vyšetřování různých politických a hospodářských skandálů dotáhlo až do konce a aby zde neexistoval politický tlak až odkudkoli, aby se toto vyšetřování zastavilo nebo omezilo. Domnívám se, že to jsou jedny ze základních úkolů této vlády.