MUDr. Zdeněk Schwarz

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.06.2013 16:35:56 - občan-tazatel

ODS

Jak je možné, že jste za tuto partičku kandidoval.Rodinné finance dostaly přednost před morálkou a slušností?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.06.2013 17:57:12 - MUDr. Zdeněk Schwarz
Dobrý den,

nejdříve dovolte, abych Vám poděkoval za dotaz a požádal o více kontroly svých textů, kde děláte zbytečně chyby, které Vás veřejně degradují.

Nyní k tématu. Nesouhlasím s Vámi. ODS je strana jako ostatní a jako každé lidské společenství. Kdyby to tak nebylo, tak nepotřebujeme policii, soudy a věznice. Podíváte-li se na všechny politické strany, zjistíte, že každá má ve svých řadách nebo přesněji ve své minulosti nešvary, kriminalitu, gaunery a pochybné skutky. ODS není v tomto ohledu ničím výjimečným. Jen nesmíte zapomínat na nedávnou minulost. V ODS stejně jako v ostatních politických stranách jsou spousty slušných, poctivých a pracovitých lidí a domnívám se, že takových je většina. Proto nelze žádnou stranu takto známkovat a nálepkovat, a to pod aktuálním vlivem situace. Asi je zbytečné uvádět seznam kauz, které diskreditovali všechny politické strany v minulosti.

A k mé kandidatuře. Já kandidoval především sám za sebe. Na svých propagačních materiálech jsem ani ODS neměl, a že jsem za to v ODS sklízel kritiku. Kandidoval jsem před více než 5 lety, kdy situace byla výrazně odlišná a nemohl jsem předvídat, jak se situace bude vyvíjet. Hodnotit to zpětně je nejen neslušné, ale i demagogické. V Čechách pro to máme známé heslo: „Po bitvě je každý generál.“ Vy jste nyní tím generálem.

Proč jste mi to nepsal před pěti lety, když jste takový génius? Už fakt, že jsem byl tehdy zvolen veřejností a měl jeden z nejlepších volebních výsledků, dokazuje, že voliči si nic takového také nemysleli.

A uvedené nijak nesouvisí s rodinnými financemi. Proto nechápu, proč to sem vůbec uvádíte. Celý svůj život kromě studií od svých 18 let poctivě pracuji a platím daně. Nevím, proč píšete o morálce a slušnosti. O té pochybuji spíše u Vás, když takto píšete na mou adresu.

Buďte zdráv a přeji Vám méně nenávisti, která ve Vás je.

Schwarz