Lenka Procházková

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.07.2013 9:24:36 - Martin F.

Petice

Dobrý den paní Procházková, dnes jsem četl na PL článek, jak se pan Duka vysmál sedmi stům podpisů, které jste mu pod peticí proti takzvaným církevním restitucím předala. Nevěděl jsem, že se nějaká petice připravuje, natož abych ji měl možnost podepsat. Z tohoto důvodu Vás prosím o zveřejnění adresy, na kterou mohu svůj podpis zaslat a petici tak podpořit, neboť Vaše snaha je dle mého názoru dobrá a podporu si zaslouží, naopak takzvané restituce si církve nezaslouží. Také se domnívám, že by si petice zasloužila větší mediální pozornost, neboť i přes to, že se o dění v ČR v celku zajímám, o petici jsem nevěděl a také se domnívám, že by svůj podpis s radostí připojila většina národa...

Děkuji za Vaši odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.07.2013 11:07:09 - Lenka Procházková
Vážený pane Martine,informace o petici získáte na mých stránkách: www.stop-cirkevnim-restitucim.cz.Budu ráda, když se k našemu úsilí společně se svými přáteli připojíte.
Lenka Procházková