JUDr. Miroslav Antl

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.07.2013 10:19:28 - Vratislav Prokop

Hejtman Franc

Co říkáte na neviditelného hejtmana France? Je to dobrá volba pro kraj?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.07.2013 11:41:05 - JUDr. Miroslav Antl
Já fakt neumím posoudit „míru viditelnosti“ či dokonce „neviditelnosti“ pana hejtmana Královéhradeckého kraje Bc. Lubomíra France, za což se hned v úvodu své odpovědi omlouvám. Podle mého názoru to musí udělat ti, kteří si ho opětovně zvolili do čela svého/našeho kraje. Já osobně se s ním pravidelně potkávám na zasedáních Zastupitelstva KHK, které řídí rychle a věcně – a dále na schůzích „mého“ Ústavně-právního výboru Senátu Parlamentu ČR (které řídím já :-)) - a kde má on velice dobrou účast. Jinak mediálně ho nesleduji – a snažím se věnovat se svému senátorskému obvodu, kde se spolu potkáváme zřídkakdy. Já mám spíše výhrady ke Klubu Zastupitelů ČSSD, odkud se chystám vystoupit, protože se tam nic neřeší…

Takže, zda výsledek krajských voleb je skutečně dobrou volbou pro kraj či nikoliv, si musí vyhodnotit každý sám. Jak já to sleduji, i „opozice“ ve Východočeském kraji je zřejmě spokojená, alespoň soudě podle diskuzí na schůzích Zastupitelstva a ze vzájemných vztahů mezi členy Zastupitelstva KHK.                    

Pokud pan hejtman Franc není (patřičně) vidět, odpovídá za to (dle mého názoru) zejména jeho „PR oddělení“…


JUDr. Miroslav  A n t l

(senátor a člen Z KHK)