Mgr. Karolína Peake

  • LIDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,76. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.07.2013 12:43:20 - zamant

Korubce jenom kvete

Dobrý den paní Kateřino. Pokud sleduji jednání v poslanecké sněmovně, tak vesměs nechápu Vaše rozhodování při hlasování. Nabyl jsem dojmu, že hlasujete vždy ve svůj prospěch, kde chcete uchránit svůj ministerský post, kde Vaše hlasování není prospěšné občanovi /např. církevní restituce a pod./ Myslel jsem si, že jste pevnějšího charakteru i přesvědčení, ale bohužel byl jsem zklamán. Jste lehce ovladatelná druhou osobou a to Vám přináší velmi nízkou popularitu. Mrzí mě to. Pokud se mluví o vysokoškolském titulu, tak k tomu jenom tolik.. Jeden přednášející profesor na škole nám připomínal, že získaný vysokoškolský titul nedokazuje, že člověk moudrý./připomnělo mi to plzeňskou univerzitu/ Byl bych nerad, kdyby jste to vztahovala na sebe. Vím, že nebudete s mým názorem souhlasit,přesto Vám přeji úspěšnou činnost, předpokládám ve prospěch nás všech občanů S pozdravem - zamant@seznam.cz

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.07.2013 13:16:49 - Mgr. Karolína Peake
Dobrý den, rozhodně nehlasuji ve svůj prospěch. Mýlíte se i v tom, že jsem lehce ovladatelná. Konec konců nevím ani, zdali mi Váš vzkaz patří. Nejmenuji se totiž Kateřina.