Milan Chovanec

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,82. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.08.2013 15:33:42 - Ina Bělská

Podpora Rusnokovi?

Pane poslanče, chcete stále dát podporu Rusnokovi? Já a sympatizanti www. stránky Žádáme jasnou a srozumitelnou ústavu Vás prosíme, abyste nepodpořili Zemanovu vládu. Podporou Rusnokovi dopustíte to, že prezident Zeman zničí poslední zbytky parlamentní demokracie a vytvoří silný prezidentský systém v této zemi!!! S tímto postupem spousta voličů nesouhlasí, to si ještě v parlamentu uvědomte! Chceme pořádek, chceme jiné lidi, ale chceme zachovat demokracii!!! Lidé chtějí předčasné volby!!! Buďte lepší, než sami očekáváte! Svědomí je důležité!!! S čistým svědomím podpořit tuto vládu přece nemůžete! Pozadí těchto kroků je důležitější než samotná vláda, její program, lidé v ní a než stranické zájmy! Otevřete všichni oči a uši a domluvte se!!! Děkujeme

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.08.2013 8:31:23 - Milan Chovanec
Ve svém článku zmiňuji, že se dnes velmi často zapomíná na příčinu a následek. Byla to bývalá vládní koalice, která politickou krizi způsobila. Svým současným jednáním navíc tuto krizi i násobně zesiluje. Těžko si proto představit, že by tatáž pravice byla schopna najít i odpovědné řešení. To je vzkaz, který vyslal občanům i prezident republiky, když jmenoval vládu Jiřího Rusnoka. ČSSD od úplného počátku tvrdí to samé. Nejčistším a nejlepším řešením pro tuto zemi jsou předčasné volby a k nim se naštěstí pomalu schyluje.