MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.08.2013 18:32:18 - sterbajaro

Šach mat druhým tahem

Vážený pane poslanče. Věřím, že ČSSD, alespoň
část jejího vrchního velení pochopila, že Miloš Zeman není nepřítel ČSSD a nechtěl ani nebude chtít rozkládat ČSSD.Prezident Zeman přece potřebuje soc.dem. ale silnou, která mu bude partnerem a on bude jejím partnerem.Jedině oboustraná spolupráce bez postraních úmyslů bude pro občany přínosem. TOP 09 a především Kalousek a Schwarzenberg jsou a budou nepřátelé Zemana a proto taky ČSSD. Jak by asi dopadl
pol. vývoj v ČR kdyby na Hradě seděl Karel?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.08.2013 13:57:51 - MUDr. Jiří Koskuba

Vážený pane,

mělo by to tak být. Doufejme jen, že pro obě Vámi zmíněné strany nebude přání pouhým otcem myšlenky. Ale již nejbližší dny až týdny nám přinesou odpověď.

Abych však byl upřímný, osobně mne děsí trvale narůstající rozdělení naší jak politiky, tak celé společnosti. Žijeme-li ve vyspělém demokratickém státě, měli bychom být maximálně soupeři. Ne nepřáteli. Je to chyba jak politiků, tak ale hlavně i médií, komentátorů aj. rádoby celebrit.

 S úctou a přáním šťastné ruky v nastávajících volbách         jk