MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.08.2013 20:13:48 - nodřej kvapný

předčasné volby

Jakou šanci si dáváte v předčasných volbách? Je sice pravdou, že zde na dotazy odpovídáte již delší dobu, jak ale posílíte kampaň nyní? Co bude vaším ,,esem v rukávu"? Máte na kampaň dostatek prostředků a jak ji povedete? Máte již nějaké bilboardy? Děkuji za odpovědi na mé vyčerpávající dotazy. Kvapný

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.08.2013 14:20:13 - MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA
 Velkou. Podle volební účasti ji odhaduji na 6-10%, přičemž vycházím i z výsledků průzkumů. Klasická kampaň bude obsahovat vše, snad jen mítinky zatím neplánujeme. Esem bude to, že nejsme rychlokvaška, ale tradiční stabilní strana, která prošla očistou a generační výměnou, máme recepty na hospodářské oživení a zastavení růstu nezaměstnanosti, které fungují v okolních státech a nemáme skandály.  Na září jsme billboardy plánovali na drobnější rozjezd kampaně, ale nyní samozřejmě připravujeme kampaň lnou. jako doplněk jistě použijeme i je. Spíše se soustředíme na internet a aktivitu členů a příznivců.