Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.08.2013 12:05:31 - vědma

Pane prezidente,

dobrý den. Proč vy osobně a levicové strany jako ČSSD, SPOZ více nepoukazujete a nevysvětlujete slogan mafie TOP 09, s kterým, jdou do boleb "boj za demokracii proti Zemanovi a jeho Putinovskému vládnutí? Měli byste více poukazovat a vysvětlovat, kdo tu poslední roky pošlapával demokracii přímo ve vojenských kanadách, hlasování a schvalování zákonů po půlnoci, omezení diskuze opozice, zákony opozice shazováním ze stolu, schvalování zákonů s věznem Pekárkem. Přitom důvěra ve vládu byla 8% a např. církevní restituce, v tohle rozsahu, nechtělo 90% národa! Mám strach, že jednodušší voliči zase na žvásty manipulátora Kraďouska-Putina a pavlačové, hysterické drbny Němcové zase na tyhle lži naletí!!! Začněte na tom pracovat, času moc není. Díky

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.09.2013 21:40:40 - Ing. Miloš Zeman
 Dobrý den, co se týče jednání SPOZ a ČSSD, obraťte se, prosím, přímo na ně. Co se týče mé osoby, nebudu se k tomuto "programu" nijak vyjadřovat. Je na každé straně, aby si sestavila takový program a dle mého názoru používala taková hesla, která občanům řeknou, že ta a ta strana je schopná pro občany něco vykonat. Ať občané sami rozhodnou ve volbách, zda-li boj proti mé osobě je pro ně tolik závažný.