Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.08.2013 18:01:31 - rambousek

Zkusíte říci svůj názor???

Jen chci znát fakta
Vážený pane prezidente. Stal jste se prvním polistopadovým prezidentem, kterého si lze vážit. To se o panu Havlovi, který lezl do zadku Němcům říci nedalo. Klaus proslul jako devastátor ekonomiky zkrze divokou privatizaci. Vy se nyní snažíte o nápravu svinstev, jež tu napáchala zločinná pravice. To je mega úkol. Řekněte mi prosím-Jak daleko Vás nadnárodní organisace typu Bilderberg, Římský klub, Vatikán a další asi pustí??? Nebojíte se o svůj život?? Jaký máte názor na fakt, že komunisté degenerují a stávají se stranou dělající parlamentaristickou oportunistickou politiku??? Váš postoj rád uveřejním na svých stránkách. Stránky obnovy socialismu. Zdraví Vás Rambo ze Dvora Králové.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.09.2013 21:43:08 - Ing. Miloš Zeman
 Dobrý den, co se týče nadnárodních organizací, opravdu mě žádným způsobem neděsí. Každá funguje po svém a v různém rozsahu. A ohledně komunistické strany, nevím, kde jste přišel k tomu, že by strana měla degenerovat.