Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.08.2013 11:51:32 - Řehoř

Hezký den pane inženýre,

mám dotaz ohledně budoucí vlády,jistě není to ještě tak moc aktuální,ale řeči se vedou a tomu nezabráníte.Jen chci mít odpověď od Vás,pokud by se stalo,že ČSSD bude prosazovat spolupráci s TOP na vládní úrovni,tak se ptám,dáte takové vládě své požehnání??Druhá věc,pokud ČSSD v případě,že by vyhrála volby,tak se ptám zda budete důrazně trvat na tom,co sami máte v programu strany,nebo budete dělat kompromisy a budete i ve věcech,které nemáte ve svém programu hlasovat pro, či budete důsledně trvat na vašem programu,který předložíte voličům??děkuji za odpověď

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.08.2013 12:40:53 - Ing. Jiří Dolejš
Nevidím důvod proč by levicová strana jako KSČM pomáhala pravicové straně jako TOP09 realizovat její program. Pokud jde o povolební vyjednávání, tak není kompromis jako kompromis. Nemá smysl vyjednat takový kompromis, který by šel proti logice vlastního volebního programu. To mám za logické i zřejmé a nic jiného si ani kandidáti za KSČM nepřipouští.