MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.08.2013 22:00:51 - Renata

Vážený pane dokore

dnes jsem dostala velmi smutnou zprávu: NRZP ČR se vinou nižší dotace a snížením podpory od sponzorů dostala do složité finanční situace, která by v budoucnu mohla ohrozit veškerou její činnost. Obracím se proto na Vás s velkou prosbou, abyste nám pomohl.NRZP ČR pořádá sbírku na podporu poradenství pro osoby se zdravotním postižením, projektu distribuce Euro klíče a na podporu legislativní činnosti Národní rady osob se zdravotním postižením ČR. V letošním roce se v nejvyšší míře ukázal negativní dopad úsporných opatření Vlády ČR. Výrazně byla snížena podpora státu neziskovým organizacím a hospodářská krize způsobila, že sponzoři nejsou ochotni v dostatečné míře sponzorovat neziskové organizace. Obracím se proto na Vás s žádostí o pomoc: číslo sbírkového účtu je 248896031/0300.My, příjemci starobních nebo invalidních důchodů, každoročně znehodnocovanými nízkou valorizací (1/3) na to nemáme, oznamte tuto skutečnost sněmovně, snad někteří pomohou děkuji
Renata Hašková
OZP Praha

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.08.2013 8:12:26 - MUDr. Jiří Koskuba

Vážená paní,

věřím, že vedení NRZP ČR  ví, co má a musí podniknout. I kdo za momentální problémy nese vinu. Kupř. ani současný pan ministr financí v demisi jistě nenechá podobnou ctihodnou instituci padnout. To by bylo neodpustitelné.

Omlouvám se, situace ve sněmovně však t.č. není, jak jistě sama chápete, pro Váš úmysl zrovna ideální. Možná dnes i v tomto složení zanikne. Doufám však, že po volbách bude mnohé jinak. Pochopitelně za předpokladu, že voliči budou mít podstatně šťastnější ruku, než tomu bylo před 3 a 7 lety.

Přeji hezký den.