Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.08.2013 9:54:41 - Pokora

Záměr, či špatná práce redakce?

Vážený pane prezidente, víte že jste měl s těmi co mají novinařinu na starosti pravdu? Buďto jsou to amatéři a nebo pracují na zakázku pravice, kdy nechávají, ať již svojí nedbalostí, nebo špatným pracovním přístupen,- doslova blokovat diskutující ,- což předvádí dnešní - 21.8. 2013 Parlamentní Listy ve
svém článku "Lidi víc než výročí, dneska trápí dementní šlechtic, zaznělo z KSČM". Takový doslova s prominutím hnůj , který tam PL nechávají a který je v této diskuzi zcela viditelný a který se tam objevuje poměrně často, si myslím a to nejsem sám, že by s tím ti co ho korigují a sledují dění na tomto plátku,-pokud jsou profesionálové, měli něco dělat a nebo pokud jsou amatéři, tak by měli dát výpověď . Jak to vidíte Vy pane prezidente ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.09.2013 21:45:34 - Ing. Miloš Zeman
 Dobrý den, žijeme v demokratické zemi a každý novinář má nárok na to psát si o čem chce a jakým způsobem chce. Jediné co mě mrzí je, že z novinařiny vyprchala odbornost. Máte mnoho novinářů, kteří se jeden den vyjadřují k ekonomice, druhý den k politice a zakončí to třetí den článkem ke kultuře. Přál bych si návrat velikánů v tomto řemesle.