Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.08.2013 16:03:49 - Radek Peka

Volil jsem Vás naposledy

Dobrý den vážený pane prezidente,
ač je mi 18 let, žiji v Praze a jsem z podnikatelské a pravicové rodiny. Tudíž nejsem zrovna Váš obvyklý volič. Všichni mi říkali, že musím volit Karla, v mém okolí se nenašel nikdo, kdo by Vás volil, přesto jsem si Vás vybral a vhodil do urny Vaše jméno. Teď toho lituji. V televizních relacích jste sliboval sjednocení české společnosti já však cítím, že místo toho na sebe obě strany ještě více poštváváte, abyste z toho profitoval. Odmítáte jednat s LIDEM, protože nemá politický mandát, ale vytvoříte vládu, kterou nikdy nikdo nevolil a programem, který jste vlastně vy sám chtěl, tj. jmenování profesorů, Remek s Klausovou jako velvyslanci. O Fischerovi a o jeho dárcích v hotovosti od známých ani nemluvím. Navíc jste do toho zatáhl SPOZ, takže jste z naštvané společnosti, místo aby jste jí pomohl, vycucl hlasy pro Vámi založenou stranu, zkrátka jste to využil. Pak až budou SPOZ ve sněmovně budete moct ovládat zákony ze dvou stran. Nečekám, že odpovíte.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.09.2013 22:07:41 - Ing. Miloš Zeman
 Dobrý den, mnoho občanů si přálo předčasné volby. Na jmenování Jiřího Rusnoka premiérem 25.června jsem uvedl, že jedinou cestou k předčasným volbám je jmenování vlády odborníků. Několikrát jsem také uvedl, že odmítám jmenovat Miroslavu Němcovou premiérkou, protože by se jednalo o pokračování Nečasovy vlády bez Nečase. Ať se lidé sami rozhodnou v říjnu, kdo si jejich důvěru zaslouží a kdo je dle nich má reprezentovat. A co se týče programu vlády, doporučuji Vám prostudovat si veškeré jejich kroky, jako je například navýšení minimální mzdy, situace kolem dálnice D1 a mnoho dalšího. Osobně si trvám na svém názoru, že Rusnokova vláda je opravdu vládou odborníků a je složená z ministrů, kteří rozumí svému rezortu.