ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.09.2013 12:03:22 - Dastenn

Dotaz

Je dost poslanců, kteří při tom ještě podnikají. To by nemělo být. Chceš být politikem, tak zanech veškerých aktivit. A také další funkce na víc jen zatěžují a odvádí od pořádné práce v poslanecké sněmovně.
Jsme malý stát a máme úřednický aparát, jako kdyby nás tu mělo být sto miliónů obyvatel. Nejsem zas tolik fundovaný, ale nač máme senát? Tam také utíkají peníze a ne malé. Mezi lidmi se senát přirovnává ke klubu odložených důchodců. Ve světě je město s počtem obyvatel cca deset miliónů a to město řídí starosta se svým týmem. A my musíme mít na řízení ohromný aparát. Samozřejmě, čím více lidí se na řízení účastní, tím větší nepořádek vzniká a povinnosti a zodpovědnost se přehazuje z jednoho na druhého a ve výsledku se problém rozplyne v nekonečnu. Nestačilo by pro správu státu vláda a pro tvorbu zákonů a pravidel a směrnic atd. poslanecká sněmovna. Samozřejmě na postech ministrů by měli být lidé, kteří rozumí své práci a zodpovědně ji vykonávají. Poslanci jsou voleni ve volbách a

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.