Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.09.2013 23:30:59 - Václav Pištora

Vaše podpora SPOZ

Vážený pane prezidente,

dovoluji si položit Vám dotaz ohledně Vaší podpory strany SPOZ.

Zastávám názor, že prezident naší země by měl být nadstranický. Neměl by veřejně podporovat žádnou politickou stranu. A zvláště ne těsně před volbami do poslanecké sněmovny. Vy činíte opak, stranu SPOZ veřejně před volbami podporujete mimo jiné účastí na jejich billboardech.

Myslím, že zakomponování Vaší podobizny na tento billboard do poštovní známky na pohledu je účelové. Bylo tak učiněno úmyslně, aby se šlo vymluvit na to, že na billboardu nejste přímo, ale ´´pouze´´ na poštovní známce. Účel kampaně je ale jediný, sdělit voličům, že volíte SPOZ a doporučit jim učinit to samé.

Četl jsem v médiích Váš komentář k této kauze, kde Vaši účast v kampani SPOZ přirovnáváte k reklamně na slunečnicový olej v podobě slunečnic na billboardech lidovců. Toto vyjádření považuji za infantilní.

Proč alespoň narovinu nepřiznáte, že jste stranický prezident a pomáháte SPOZ do poslanecké sněmovny?
Děkuji VP

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.09.2013 21:30:53 - Ing. Miloš Zeman
 Dobrý den, v březnu 2013 jsem veřejně uvedl, že v příštích volbách do Poslanecké sněmovny budu volit SPOZ. Toto jsem i pripomněl na tiskové konferenci u příležitosti ukončení mé návštěvy v Jihomoravském kraji. Na druhé straně Vám ale jak Zlínský, tak Pardubický a nyní i Jihomoravský hejtman mohou potvrdit, že jsem nikdy během své návštěvy nejmenoval jakoukoliv politickou stranu a žádné politické straně jsem nevyjádřil svou podporu. Jediné za co agituji na každém náměstí, při každém setkání s občany a zaměstnanci různých firem je, aby se lidé aktivně chopili svého práva a šli k volbám.