Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.10.2013 11:48:01 - Sophie

Jenom tak

Dobrý den pane prezidente nejsem sice žádný hnidopich nebo hnidopiška?, každopádně všimla jsem si, že Vás často na Vašich cestách doprovází Vaše dcera Kateřina. Zajímalo by mne jak jí omlouváte ve škole? To napíšete omlouvám z rodinných důvodů musela svého otce doprovázet na mé cestě po Moravě? Nezdá se Vám to trochu divné, že po Vašem boku vystupuje náctiletá slečna a Vaší ženu jaksi pořád není vidět. Že by paní Colombová? Přece musela vědět, že si bere velice exponovaného člověka, tedy pokud jste neobjímal stromy na Vysočině, tak proč se pořád tak straní?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.10.2013 23:23:31 - Ing. Miloš Zeman
Normal 0 false false false EN-US JA X-NONE

Dobrý večer, má dcera má individuální studium a na mých cestách mě doprovází jen minimálně. Nyní se velice pilně připravuje na maturitu. Naopak má žena mě doprovází téměř na každé zahraniční cestě. Dále mě také doprovází během mých cest po krajích. Navíc má sama svůj program, například nedávno se setkala s dětmi při hodnocení jejich kreseb v rámci převzetí záštity nad projektem Hravý architekt a dlouhodobě se zajímá o problematiku ohrožených dětí.