MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.11.2013 9:19:29 - Renata

Vážený pane doktore,

Nejprve jsem se přikláněla k programu nově vzniklé formace ANO, ale jako OZP a seniorka málo platná jako člověk produktivní, jsem uznala, že budu jejich program brzdit. Opět jsem dala hlas, nyní rozhádané ČSSD, Vás jsem jako posledně zakroužkovala a doufala, že se vedení co nejrychleji vzpamatuje, protože by si mělo hodně rychle uvědomit, kolik lidí je volilo.Vím, že ze svého postu velký vliv na vedení asi nemáte, ale určitě nejste sám, kdo nesouhlasí s takovou prezentací strany, které věřilo nejvíce občanů.
Víte jak následně označilo hodně lidí chování pana Haška? Přímý skok do koryta. Pevně věřím, že se strana sjednotí a ať už na to máte rozdílný názor, myslím, že ČSSD a nově vzniklé ANO by byly skutečně velkou koalicí (nedocházelo by k ostudnému dohadování o jeden hlas), Věřím programu ČSSD a držím pěsti ke konečné možnosti vytvořit stabilní vládu. Myslím, že by skutečně mohlo dojít ke změnám a uklidnění občanů jako celku
Pokud se pletu, opravte mně
Renata Hašková
OZP Praha

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.11.2013 9:01:35 - MUDr. Jiří Koskuba

Vážená paní Hašková,

 za kroužek nejen Vám děkuji. Sluší se to!

Jinak povolební dění uvnitř ČSSD snad již nemá cenu komentovat. Bylo to obrovské selhání. Lhát se skutečně nemá. I když ani Vy se nenechte ovlivnit - ona každá mince má 2 strany. A lesk obou z nich je značně zastřený.

Vyjednávání započala. Co z toho vzejde, uvidíme. Doufejme, že k pozitivním změnám přece jenom dojde.

 S úctou   jk