MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.11.2013 13:01:18 - Renata

Vážený pane doktore

jsem optimistou ne nedostatu informací, ale svou náturou, jen mně mrzí, při poklesu HDP jsou potraviny stále dražší pro 3 000 000 seniorů nedostupnější stejně jako léky, které v mnoha případech nemají adekvátní náhradu bez doplatku, zvláť když je lék brán dlouhodobě a lékařka ho nechce změnit, s výhledem na navýšení invalidního a všech starobních důchodů o 35 - 50 Kč mně ten optimismus někam mizí. Copak jsme tomuto státu udělali, že nás trestá bídou nebo nutností práce bez ohledu na věk? Je nějaká šance projednat opětné navyšování jako bylo dříve?? Zvrácené zákony se projednávaly ve zkrácené době a šlo to, teď je nachystán nový občanský zákoník a nevím jestli je to opravdu nutnější než pomoc sociálně slabým a tím myslím i mladé rodiny s dětmi.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.11.2013 20:36:20 - MUDr. Jiří Koskuba

Vážená paní,

chápu Vaše slova. Díky civilnímu povolání se často se seniory stýkám a jejich problémy znám. Za sebe Vám však žádné další navýšení penzí slíbit nemohu. To je vždy věcí vlády vzešlé z voleb. A ta je sestavena dle počtu odevzdaných hlasů těm kterým stranám. Taková prostě je demokracie.

Proto vás prosím, vyčkejte jak vládní vyjednávání dopadne a jaký bude vládní program.

S úctou jk