MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.11.2013 10:11:13 - xaver.mirek

Petr Kott a kauza Rath

Co si myslíte o tom, že se propuštění Petr Kott chce vrátit na Bulovku a bude tak vaším kolegou? A znáte ho více osobě? Věříte tomu, že je nevinný, když seděl ve vazbě skoro dva roky? a co si myslíte o tom, že se s propouštěním v kauze Rath začíná po volbách?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.11.2013 17:46:16 - MUDr. Jiří Koskuba

Vážený pane,

dr. Kotta jsem sice několikrát viděl, ale nepoznal jsem jej přímo z praxe jako lékaře. Neznám jeho specializaci. Nevím ani, zda se, jak říkáte, na Bulovku vrací, nebo zde má být zaměstnán poprvé. Soudím, že spíše B) je správně. Nepřísluší mi proto jej jakkoliv odborně hodnotit. A již vůbec ne ohledně viny či neviny. Ta však rozhodně nezáleží na délce vazby, že?

Nesporné je, že s ohledem na dopředu avizované množství důkazů a údajné zadržení při činu byla vazba všech 3 zadržených enormně dlouhá. Stejně jako příprava soudu. A tak doufám, že otevření procesu až těsně před volbami byla jenom náhoda. Snad byla...

S pozdravem   jk