Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.11.2013 17:13:12 - richard lví srdce

držím palce

Vážený,pane prezidente.Dovoluji si touto cestou,Vám popřát rychlé rekonvalescence,ať se plnými silami můžete vrhnout do práce,které není málo.Po dnešním jednání p.Sobotky s hnutím ANO,je nad slunce jasné o co tomuto pánovi jde!Pevně věřím,že jako šachista a stratég máte nějaký trumf v rukávu,a nedopustíte,aby tento politik z povolání a od narození,byl premiérem naší země.Pan Sobotka,by byl ochoten pro funkci premiéra se domluvit i s mng.Dukou,a zdělit národu,že Kostnice nebyla,nejsem provokatér,ani novinář Vašich spřátelených periodik,typu MFD,REFLEX.Jsem prostý občan,který Vám fandí a drží palce v další práci.Chápu,že máte hodně práce,a ani Vám sekretář,tajemník,nebo dokonce KOMORNÍK,jak je teď cool,nepředloží tuto zprávu.Každopádně přeji pevné zdraví,dobrou volbu pro Republiku a přeji pěkný den.Pro každý případ uvedu své tel.č.Jaromír Chrobáček 604205379.
Závěrem.Mgr.Sobotkovi,jsem poslal 3 maily a žádná odpověď,to je asi tím,že je od voleb zaneprázdněn vidinou svého premiérství.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.