Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.11.2013 15:50:32 - VLADIMÍR DEDEK

PROČ..?

Proč je ČESKO ,dodnes, ÚŘEDNICKOSOUDNÍM,DIKTÁTORSKÝM,TERORISTICKÝM,ZLODĚJSKÝM a PROLHANÝM státem, samozřejmě směrem k občanům? Jak je možné, aby si ministerští úředníci dělali co chtějí nedbajíc na zákony ,ústavu a Evropské úmluvy? Jak je možné, že někteří "nezávislí "na zákonech soudci si vytvářejí vlastní zákony,veřejně a vědomě zesměšňují účastníky svých soudních kauz a terorizují je všemi ,jim dostupnými "zákonnými??" prostředky? Jak je možné, že dodnes nebyla utvořena SOUDCOVSKÁ KOMORA/ nehovořím o SU to je případ sám o sobě/, když všechny profese mají svou KOMORU?! Zasadíte se o to, aby tato byla vytvořena?Děkuji.Mimochodem, vše co tady píši mohu kdykoliv a komukoliv dokázat!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.12.2013 16:44:31 - Mgr. Jana Černochová

Dobrý den,

jsem ráda, že se zlobíte nad neřádem, nepořádkem a šlendriánem. Já už se bála, že dnešní doba přinesla letargii, kdy se každý stará jen o sebe a to ostatní, veřejné je nám jedno. Šlendrián mne nenechává chladnou a snažím se pracovat na tom, aby v mém okolí nebyl. Mám radost, že za Prahu 2 a její úředníky mohu říci, že úřadovat lze vstřícně, obětavě a profesionálně. Žádné starosti občanů nám nejsou lhostejné a díky tomu se nám také daří je řešit. Už podruhé jsme získali titul město pro byznys, což je ocenění, které hovoří o tom, že se u nás dobře podniká i užívá služeb. Jako poslankyně budu takové principy prosazovat. Bohužel vaše nadšení pro řešení problémů v justici zřízením soudcovské komory absolutně nesdílím. Pohlédnu-li totiž na fungování lékařské komory, vidím jen silné odborové hnutí, jež žije z povinných příspěvků všech lékařů, kteří chtějí léčit v této zemi. Je to nátlaková, nikoli profesní komora. Hájí své zájmy, nikoli zájmy veřejnosti, odbornosti a stavovské etiky.  Pokud bych o komorách měla hlasovat, tak jedině pro jejich zrušení. Profesní dobrovolné společnosti, které fungují jako vzdělávací základna a přináší nejnovější poznatky z kongresů z celého světa, ty jsou tím, co ctím a čeho si mohu vážit – věřím, že to tak mají i členové těchto profesních organizací. Se soudním systémem a chováním jeho představitelů si budeme muset poradit jinak. Komora řešením není.

Asi jsem vás nepotěšila, Vladimíre, ale pěkný den Vám popřeji ráda

Jana Černochová