Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.11.2013 21:22:20 - Dragounova.Marie@seznam.cz

vaše spolupráce s panem červíčkem

myslíte si,že je to správné, co vyslechnete ve sněmovně,sděllíte doma příteli, a naopak, nežijete z těchto informací.Včera v UK jste byla za fanatika , to myslím do politického života nepatří.maruška

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.12.2013 16:47:41 - Mgr. Jana Černochová

Milá Maruško,

ráda byste mi poradila, s kým se jako poslankyně smím „kamarádit“ a s kým si večer mohu povídat, neřkuli o čem. Mohu vás ujistit, že k mému konzervativnímu vychování, za něž rodičům děkuji, patří i diskrétnost a dodržování mlčenlivosti ve věcech označených za tajné.  Stejně tak konzervativní jsem v obhajobě platnosti lustračního zákona. Ten nás totiž chrání před předáním rozhodovací moci těm, kteří v minulém režimu projevili svou, přinejmenším, bezcharakternost. Nevím, jak se slušně říká udavačům, kteří dokázali ničit celé rodiny. Milá Maruško, jestli toto berete jako fanatismus, tak je mi vás líto. Víte, že v Německu v roce 2011 prodloužili účinnost lustračního zákona do roku 2019 a dokonce rozšířili okruh funkcí, které budou spolupracovníkům STASI zapovězeny? Že by tak velká země byla stejně fanatická jako já? No, položte si tuto otázku sama.

PS: Pro váš klid Maruško, s panem Červíčkem už si doma nepovídám.