Jaroslav Foldyna

  • SPD
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.12.2013 2:11:00 - Jana Malá

Kdo to vymyslel?

Nemůžete vedení ovlivnit?Nevůli voličů poznal Zaorálek v Hyde parku.Všichni Vaši voliči jsou proti spolupráci s KDU- současná je horší než ta minulá.Nejsou strana jednoho muže a proto její předseda v době sestavování vlády jede na vandr- oni mu ti ostatní zatím nějaké koryto připraví- a ne ledajaké, hlavně důstojné jeho neznalostem Není právě pohrdání současnými jednáními důvodem k jejich ukončení se stranyČSSD?Proč ne s komunisty?Po čtvrtstoletí- jsou třetí- proč ognorovat statisíce jejich voličů???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.01.2014 11:10:16 - Jaroslav Foldyna
Vážená paní Malá,

nemyslím si, že jsme v nějakém rozporu. Považuji vytvoření stabilní a funkční vlády za důležitou věc pro ČR v této současné situaci a jsem stejně jako Vy přesvědčen a nedělalo by mi problém, že by tuto stabilní vládu podpořilo 33 poslanců KSČM. Domnívám se, že podmínku, že se vláda nebude opírat o hlasy KSČM, vzneslo hnutí ANO, a proto se v koalici objevili lidovci. Jejich důvěryhodnost je vždy otázkou, kterou bohužel potvrzuje historie. Věřím v pozitivní vývoj a poznání - nepovažuji nic za ztracené. Jsem přesvědčen, že hnutí ANO stejně jako ČSSD si je vědomo, že je třeba mít funkční a pevnou vládu, která vyvede naši zemi z politického, hospodářského a morálního marastu, který tady od roku 2006 přetrvává.

S pozdravem

Jaroslav Foldyna