Ing. Jaroslava Pokorná Jermanová

  • ANO 2011
  • Středočeský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.12.2013 10:04:30 - tatanaZ

místopředsedkyně sněmovny

Dobrý den, budete se jako místopředsedkyně PS snažit nějak zasadit o její lepší prezentaci směrem k občanům, vůči nimž máte závazek? Plánujete nějaká setkání poslanců s občany či na půdě sněmovny pro občany nějaká akce, jako je tomu v horní komoře? Lidé jsou s politikou a politiky slušně řečeno znechucení, co se bude snažit dělat pro nápravu? Ještě jedna věc by mě zajímala - koho podporujete na 4.místopředsedu sněmovny a myslíte si, že je 4. Místopředseda skutečně nepostradatelný? Nešlo by na této funkci ušetřit? A pokud ne, proč?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.02.2015 9:06:32 - Ing. Jaroslava Pokorná Jermanová
 

Dobrý den,

omlouvám se, že na Váš dotaz odpovídám až teď, kdy Vám patrně odpověď dal dosavadní vývoj ve sněmovně. Sama za sebe můžu říct, že se od samého počátku svého působení ve sněmovně snažím neztratit kontakt s občany. Vím, že i řada ostatních kolegů ve sněmovně činí totéž. Jejich práci však nemůžu nijak ovlivňovat ani komentovat. O co se však z pozice své funkce ve vedení sněmovny mohu pokusit a pokouším, je jednání sněmovny, a to tak, aby odpovídalo požadavkům slušných lidí na komunikaci. Pokud jde o Vaši otázku ohledně 4. místopředsedy sněmovny, jak víte, byla mezitím vyřešena. Praxe ukázala, že je tento počet rozumný. Povinností poslanců i místopředsedů je totiž mnoho a skloubit je s řízením sněmovny je někdy složité.

Věřím, že jsem Váš dotaz zodpověděla a zůstávám s pozdravem

Jaroslava Jermanová