Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.12.2013 10:44:09 - xaver.mirek

tunel Blanka

Dobrý den, co myslíte že bude po zastavení výstavby tunelového komplexu Blanka s celým komplexem nadále? nemyslíte, že je to celé na žalobu? Důvod by se určitě našel, byť by to asi ohrozilo i vaše kolegy s ODS, kteří za smlouvou stojí. A ještě jedna věc, podpořila byste vy osobně návrh na trestněprávní odpovědnost politiků za svá rozhodnutí? a pokud ne, proč?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.12.2013 12:32:44 - Mgr. Jana Černochová

Dobrý den,

z tunelu Blanka se stala zastavením výstavby drahá černá maxi díra. Je to daň za nevládnutí na pražském magistrátu. Stále opakuji, že ten kdo chce hledá způsoby, ten kdo nechce hledá důvody. Už dnes víme, že draze, jen si mohu přát příštího primátora, který bude mít odvahu toto důležité dopravní dílo dokončit. Na žalobu to celé jistě je. Na žalobu pohrdání touto, pro Prahu, strategickou stavbou, na žalobu ztrát, které Prahu se zastavením výstavby čekají, na žalobu proti nezodpovědnosti v jednání současného vedení Prahy. Je to na spoustu žalob a je to už ani ne k vzteku, je to k pláči, že se dá vést politický souboj za takové peníze. Zde se rozum zcela ztratil. 

Není co zavádět. Politici za svá rozhodnutí a činy ve funkcích jsou zodpovědní i trestněprávně už dnes, nezodpovědný je ze své funkce podle ústavy jen pan prezident. 

S pozdravem

Jana Černochová