Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.12.2013 20:16:08 - Anna K.

Černá díra?

Vážený pane inženýre, také mi bohužel Váš záměr tak připadá. Proto spíše než-li přesvědčovat by bylo moudré přemýšlet o názorech oponentů a přehodnocovat svoje názory. Bohužel jsme na tom ekonomicky tak špatně, že je nutné přemýšlet kam investovat, aby se peníze vrátily. Nedovážet to, co se projí, ale dovézt nové stroje a technologie, investovat do vědy a výzkumu, postavit na nohy průmysl, zemědělství, omezit nadnárodní společnosti a dovoz. Je strašné, že místo podniků máme supermarkety. Kam nás to dovedli? – Tam kam zřejmě potřebovali. Udělat si z nás odbytiště, levnou pracovní sílu a dlužníky. Rok 89 nepřinesl bohužel nic dobrého pro obyčejné lidi.
S přáním všeho dobrého
Anna K.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.12.2013 13:20:01 - Ing. Jiří Dolejš
No brzy uvidíme za nová koalice bude přemýšlet o názorech oponentů a přehodnotí některé své opatrné přístupy. Investovat  se zatím moc nechystají a když tak je otázka s jakým efektem (viz některé dopravní stavby). Omezovat administrativně dovoz v otevřené ekonomice moc nejde, ale pomoci domácím výrobcům srovnat šance je nepochybně důležitý úkol