Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.12.2013 21:01:39 - Anna K.

Nová koalice?

Vážený pane inženýre,
cítila jsem ve Vaší odpovědi trochu ironie ohledně přehodnocování názorů, ale nechápu proč, protože já jsem volila komunisty, a proto Vám občas také do něčeho mluvím. Jsem již poučena z VV a ČSSD. Proč nedělali a nedělají nic, co by zabránilo dalšímu tunelování podniků?

Myslím si, že investování do vědy může přinést obrovský profit, jako při vynalezení kontaktních čoček. Škoda, že tento vynález nekompetentní člověk prodal obratem za směšný peníz.
Bohužel se stalo běžnou praxí, že když na pracovišti někdo odejde, práce se rozhazuje mezi ostatní. Lidé dělají jako otroci i zadarmo po práci a jsou rádi, že mají práci. Pak si i vzpomenou, jaké to bylo za socialismu. Jak dlouho to tak bude pokračovat? Jenomže mladým lidem vymývají mozky a důchodci si to vůbec neuvědomují. Jaký paradox -armáda nezaměstnaných a uštvaní pracující.
Také bych byla ráda, kdyby se komunisté zasloužili o ochranu zemědělské půdy. Myslím, že je to velmi důležitý úkol.
S pozdravem
Anna K



Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.12.2013 15:04:59 - Ing. Jiří Dolejš

Naprosto bez ironie opravdu  uvidíme za nová koalice bude přemýšlet o názorech oponentů a přehodnotí některé své opatrné přístupy. Obecně se investovat  do vědy určitě vyplácí, jde o to jak - nová vláda se zatím chystá v rámci tvorby rozpočtu spíše ubrat. A  v bilanci půdního fondu ČR dále snižovat váhu zemědělsky užívané půdy se také kromě dopravních staveb dramatiky nikdo nechystá. V lokálním měřítku nepochybně ano, viz výstavba různých skladových areálů atp. To je ale třeba řešit konkrétně