Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.12.2013 14:07:08 - veronike

Dotaz

Dobrý den paní Černochová,
já i moje matka jsme Vaše dlouholeté sympatizantky a to zejména proto, že bydlíme na Vinohradech a jsme dlouhodobě spokojené s Vaší prací, co by starostky i s Vaším vystupováním na veřejnosti. Proto nás velmi pobouřil článek Blesku, kde se velmi nevybíravě píše o Vašem rozchodu s p. Červíčkem, zejména o jeho průběhu. Jsme obě rády, že jste dnes dostala v PL prostor se k tomu vyjádřit a uvést to na pravou míru. Dovolte mi však jednu soukromou otázku. V poslední době jsem Vás opakovaně zaregistrovala v přítomnosti sympatického vysokého mladého muže (např. při koncertu v kostele sv.Ludmily), může to být pochopitelně náhoda, ale vypadala jste velmi spokojeně a moc Vám to spolu slušelo. Znamená to, že jste opět zamilovaná? Velmi bychom Vám to přáli. Děkuji za odpověď a hodně štěstí a úspěchů do nového roku 2014.
S pozdravem
Veronika Kalounová

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.01.2014 13:25:06 - Mgr. Jana Černochová

Vážená paní Kalounová,

děkuji za milé řádky a přeji vám úspěšný a šťastný rok 2014. Mám radost, že jste se svou radnicí spokojené. Právě práce starostky, která je mou srdeční záležitostí, mne totiž jako političku drží v přesvědčení, že politika je řemeslo jako každé jiné a i v době, kdy většina lidí politiky opovrhuje, se tady jako politička ze své práce dokážu radovat.

S přáním všeho dobrého

Jana Černochová