Ing. Pavel Kováčik

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.12.2013 23:23:18 - VLADIMÍR DEDEK

PROČ..?

Pane poslanče. Víte, a toto říkám se vší úctou -VELICE JSEM SE ZASMÁL vašim slovům, že ČESKO je právní stát !Chcete snad svou odpovědí říci, že já lžu a že si vymýšlím? Nejsem lhář a vše co jsem napsal , zajisté i vy jste obdržel některé mé otevřené dopisy, je PRAVDOU!!Pravdou, která poukazuje na úřednické a soudní LIDSKÉ HYENY , které se neštítí zneužívat své moci a dokáží tímto "ZNEUŽÍVÁNÍM" i zabíjet! A to, že si "myslíte, ŽE SOUDCI fungují dle zákonů ČR ,tak toto snad nemyslíte vážně? Víte, snad jste mě trošku rozčílil svými odpověďmi, ale odpovězte mě ještě na jednu otázku. OTÁZKA-ČETL JSTE NĚKDY NĚJAKÝ MŮJ OTEVŘENÝ DOPIS ,KTERÉ ZASÍLÁM VŠEM "PARLAMENTNÍKŮM??" JIŽ NĚKOLIK LET ??Bohužel, tito "zástupci ?" lidu , včetně vás mají dle všeho "jiné" starosti než "zastupovat?" občany při porušování jejich práv a demokratických myšlenek! Takže, prosím, nehovořte o PRÁVNÍM a DEMOKRATICKÉM českém státě. Děkuji za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.01.2014 8:41:20 - Ing. Pavel Kováčik
 Dobrý den, nejsem ani právník ani soudce. Nicméně trvám na tom, že pokud někdo nedodrží právo na nižším stupni instance, je možné se obrátit na vyšší celek. A proto i nadále trvám na tom, že žijeme v právním státě.