MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.01.2014 15:40:09 - doby

budoucí složení vlády

Vy se dozvídáte budoucí složení vlády za ČSSD, kdy se jej ale dozvíme my? Co je to za zvyk informovat o všem občany jako poslední? Bojíte se snad naší reakce či co? Proč Lidovci jména zveřejnit mohli a vy a ANO děláte takové tajnosti? Přijde vám to fér vůči nám, téměř půl roku po volbách? A poslední dotaz, co říkáte na včerejší rozsudek ÚS V kauze Rath?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.01.2014 8:02:00 - MUDr. Jiří Koskuba

Vážený pane, paní,

  1. O složení vlády nevím o nic více, než kdokoliv jiný v této zemi. Je mi líto. Svůj dotaz, prosím, v případě trvajícího zájmu směrujte pane předsedovi ČSSD a budoucímu premiérovi. Druhou část pak majiteli ANO panu Babišovi. Já jsem, věřte nebo ne, jenom pouhý poslanec. Nicméně - není vždy diplomatické před definitivním rozhodnutím zveřejňovat pouhé záměry.

  2. Rozhodnutí jenom ÚS potvrdilo to, co bylo zřejmé každému normálně myslícímu člověku. Bohužel, na skutečné délce vazby to již zpětně stejně nic nezmění.

Přeji hezký den!