Olga Havlová

  • Úsvit
  • Jindřichov
  • zastupitelka města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.02.2014 12:38:43 - zuza.3

Trváme na zrušení soukromých exekutorů

Dobrý den.
Vážená paní poslankyně,mám na vás jen jeden stručný dotaz : jak nám,obyčejným lidem,občanům této republiky kteří vás v dobré vůli volili do funkce,pomůžete k slušnému životu bez soukromých exekutorů,kteří nás dostávají na samé dno,bez možnosti se vrátit do normálního života? Kteří nám berou majetek,střechu nad hlavou a hlavně sebeúctu? Děkuji za odpověď.S pozdravem Z.Jakubská

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.03.2014 14:56:21 - Olga Havlová
Problém exekutorů je problém celostátní a věřte, že se už kolem toho dělá mnoho kroků. Připravují se změny v zákoně a mnoho poslanců si je vědomo, že se s tím musí něco dělat. Nezbývá jen doufat, že předložené novely zákona budou přijaty a dopracovány tak, aby se lidem ulevilo. Někteří exekutoři už zacházejí příliš daleko a jejich poplatky jsou nejen likvidační, ale hlavně nemorální. V porovnání s okolními státy jsme země, která zatím nečinně přihlížela  tomuto hyenismu, kterému ale sama dala zelenou.