Ing. Jiří Petrů

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.02.2014 11:05:08 - qwer

ve stopách ODS

Je mi jasné, že tu nebudete předsedu kritizovat jen by mě zajímala, zda si myslíte, že je skutečně silným premiérem? Spor o ministerstva, náměstky...Vám fandím, ale nemyslíte, že se pod jeho vedením, řídíte do záhuby? Později již bude pozdě zpytovat svědomí a jestli chcete příklad, podívejte se na ODS...

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.02.2014 12:48:10 - Ing. Jiří Petrů

Ano, máte pravdu v tom, že jsem loajální člen strany, který respektuje demokraticky zvoleného předsedu a po dobu jeho mandátu chci jemu a straně být co nejužitečnější. Mám už určitý věk a nehodlám měnit své celoživotní zásady ke kterým patří i férovost. To co může přivést nás všechny do záhuby je podkopávání autority předsedy a nerspektování schválených usnesení příslušných orgánů. Jen pro připomenutí zmíním usnesení ÚVV týkající se našeho prezidentského kandidáta, podpory úřednické vlády, podpora lídra či souběh funkcí. Premiér je tak silný, jak silné má zázemí ve své straně a jak celý tým spolupracuje nejen před volbami ale i po nich. Výsledek ukazuje, že máme co napravovat, ale věřím, že pud sebezáchovy zafunguje a podpora předsedy bude silná.