JUDr. Michal Hašek

  • PRO
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.05.2011 10:43:19 - ocelot56

Zdanění stavebního spoření= zdanění výsluhy ozbrojeným složkám

Dobrý den pane Hašku,
nejsem sice voličem Vaší strany, přesto si myslím, že role Vaší strany v opoziční politice Parlamentu ČR má svoji nezastupitelnou roli, která naprosto přesně funguje i v jiných členských zemí EU, a proto nyní máte velikou a nezastupitelnou šanci pracovat v Parlamentu jako především "KONSTRUKTIVNÍ " opozice a hlavně si nebrat příklad v destruktivní polititiky již bývalého předsedy p.Paroubka.
Otázka : Jsem vysloužilý voják, odvedl jsem službu se ctí a odsloužil jsem jako příslušník armády 22 let a 2 měsíce, kdy jsem po těchto letech musel opusti tuto službu z důvodu hromadného propouštění ke dni 31.12.2001.Moje služba ke státu tímto byla řádně dle zákona č.221/1999 Sb ukočena a následně dle tohota zákona je vyplácen výsluhový příspěvek.Na základě neoprávněného zdanění - RETROAKTIVNÉ (obdobně jako stavebního spoření) je provedeno od roku 2011 dle novely zákona 586/1992 Sb., o daních z příjmů, ve znění pozdějších předpisů, mi bude VP od 1. 1. 2011 daněn srážkovou daní ve výši 15%.
Tímto zadávám otázku: je možné si dovolit opakovat stejné chyby v nekompetentím rozhodnutí opakovaně, když je skoro 100% šance na úspěch u případné stížnosti k ústanímu soudu ve věci neoprávněného zdanění výsluhového příspěvku příslušníkům ozbrojených složek?
Děkuji předem za odpověď.S pozdravem Milan Kocourek

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.