Prof. JUDr. Helena Válková, CSc.

  • ANO 2011
  • Středočeský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.02.2014 15:05:33 - mafa

poděkování

Vážená paní mynistryně,děkuji Vám, že jste si vybrala jako svoji náměstkyni JUDr. Marvanovou. Je to člověk s vysokým morálním kreditem, který se nikdy nebál projevit veřejně své názory, i když mu to nebylo vždy k prospěchu, právě naopak. Rozčiluje mě velice veřejné napadání JUDr. Marvanové a osočování, které se děje v poslední době lidmi ze spolku Svatopluk a jimi podobnými. JUDr. Marvanová mně a mé rodině velice nezištně pomohla, tak jako nikdo jiný. Věřím, že Vy s JUDr. Marvanovou konečně napravíte fungování naší justice a vnesete do ní řád a pořádek, který tam postrádám. Držím Vám ve Vaší nelehké práci palce. Marie Faloutová

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.02.2014 10:43:19 - Prof. JUDr. Helena Válková, CSc.
 

Vážená paní Faloutová, velmi Vám děkuji za podporu mé osoby i paní doktorky Marvanové. I já jsem se mohla osobně přesvědčit o jejím vysokém morálním kreditu i odborné způsobilosti. Držte nám prosím palce i nadále. Zdraví Helena Válková.