MUDr. Olga Sehnalová, MBA

  • Zlínský kraj
  • náměstkyně hejtmana
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.03.2014 13:24:49 - Marek67

Reakce na článek

Píšete - Hranice mezi lobbingem a politikou musí být jasné a veřejnost by si měla tuto hranici pečlivě hlídat.
Můžete mi prosím vysvětlit, jak si to má věřejnost hlídat a co s takovým politikem veřejnost může dělat? Jak píšete, "své zástupce si volí lid" a také lid by měl mít možnost tyto zástupce odvolat. To však politici neschválí, protože jen na vyjímky jsou čistí a je jedno jestli levá, nebo pravá strana.
Jen u ČSSD namátkou - ministr zdravotnictví, nákup předraženého vybavení a nedokázal to ani vysvětlit, co ten může ušetřit a pomoc zdravotnictví.
Premiér cestovní náklady z Moravy a bydlel v Praze. když dokáže toto udělat pro pár tisíc, co potom udělá když mu nabídnou nějaký ten milión. Takových případů je mnoho a závažnějších, ale co s tím má možnost udělat lid? Jen snad hlídat a nadávat na ulici, politici se potom jen smějí z oken a jdou si do bufetu pro chlebíček.
V normálním životě, by takové lidi zaměstnavatel vyhodil, ale v politice je volební období jisté.
Marek Platzek

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.03.2014 19:30:29 - MUDr. Olga Sehnalová, MBA
Dobrý den,

děkuji Vám za dotaz. Podle mně jde o míru tolerance veřejnosti a medií nejen vůči politikům, ale celé společnosti k jednání, které je v rozporu s dobrými mravy.

S pozdravem,

Olga Sehnalová