ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.03.2014 9:03:20 - VLADIMÍR DEDEK

Vážený pane poslanče.

Tak ,jak jsem si vážil vašeho otce ,začínám si vážit i vás, neboť váš postoj k občanům tohoto státu-myslím postoj ZÁSTUPCE LIDU- ,začíná být stále zřetelnější a snad i pomůže k mnoha zákonným opatřením ve prospěch občanů. Mám však ještě dotaz- jaký je váš názor na dnešní zákon o soudech a soudcích, kdy "soudce" nemůže být v průběhu soudního řízení nijak ohraničován ve svém DIKTÁTU a TERORU páchaném na občanovi který u tohoto soudce hledá svá práva a spravedlnost? Já osobně si myslím, že dnešní tento zákon o soudech a soudcích je největší PASKVIL vytvořený od "SAMETOVKY" a že je potřeba tento zákon upravit tak, aby byl NEZNEUŽITELNÝ jakýmkoliv soudcem, což se dnes ,bohužel děje stále více. Jaký je váš názor? Děkuji za odpověď ,Dedek Vladimír,Třinec.P.s-doufám, že se vám do rukou dostal i můj otevřený dopis ministryni spravedlnosti.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.03.2014 14:21:55 - Marek Černoch

Dobrý den!

V první řadě bych rád poděkoval, protože svou práci beru jako poslání, udělám pro lepší budoucnost maximum a jsem rád, že se daří prosazovat změny. Zní to jako klišé, ale pomáhat lidem je základní lidská vlastnost. Ještě jednou děkuji za Vaše slova.

K druhé otázce..souhlasím. Každý člověk má právo na spravedlivý a nezaujatý proces, ale bohužel to dnes často neplatí a je nutno to řešit. Připravujeme návrhy i v této otázce, přičemž věřím, že paní Válková je čestný člověk a budeme spolupracovat. 

P.S. Otevřený dopis paní Válkové se mi do rukou bohužel nedostal, tak bych vás požádal o přeposlání.

Děkuji a hezký zbytek dne. Marek Černoch