Mgr. Vítězslav Jandák

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,02. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.03.2014 23:54:39 - D@ve

Váš názor na dění Ukr., Zao-Ce-Tung, EU apod

Dobrý den, chtěl Vás požádat o Váš názor na dění na Ukrajině a potažmo Vaše kolegy Stropnického a Zao-ce-tunga. Jsou buď nekompetentní tím, že si neumí nalézt objektivní informace o dění na Ukrajině a svými vyjádřeními poškozují možné obch.kontrakty našich firem, nebo vědí co se děje, ale lžou jako když ČT vysílá, což je ještě horší. Pak by měli odstoupit, protože divit se, že Rusko postupuje způsobem jaký zvolilo, může pouze někdo, kdo jen žvatlá o demokracii. Odsoudit režim a policisty, kteří jen zakročí proti grázlům a k tomu až poté, co tito demonstranti na ně házejí zápalné láhve a střílejí po nich, může jen osoba se značným deficitem intelektu. V případě, že by při demonstracích na šluknovsku někdo hodil záp.lahev na policisty, také je necháte upálit??
Věřím, že ne. Zástupce ombudsmana, pan Křeček to popsal správně. Že šlo jen o adekvátní odpověď na násilí demonstrantů. Souhlasíte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.03.2014 14:53:19 - Mgr. Vítězslav Jandák
 Dobrý den.Situace na Ukrajině byla vážná, mám ale pocit, že už je vyřešena ke spokojenosti obou velmocí.