Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.03.2014 19:17:26 - vipratox

Jak to vlasně.......

Děkuji za odpověď, ze které jsem se bohužel nedozvěděl, zdali tedy pracující, což jste i vy, pane poslanče, mohou v práci pít. Chápu, že Vám jsou daleko bližší zaměstnanci, kteří ve dvanáct hodin vypadnou z kanceláří a odhupkají si někam do restaurantu na oběd a přitom si dají ono pivečko a nebo skleničku. Můžete mi teda říci, zdali se jedná o diskriminaci těch, kteří si to v někde ve fabrice na šatně a nebo v závodní jídelně dovolit nesmějí?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.03.2014 13:05:23 - Ing. Jiří Dolejš

Že jsou tyto věci v různých zemích a v různých profesích řešeny různě je prostě fakta nejde o dirkiminaci. Mně prostě v totmto případě vadí, že je někdo tak naivní či populistický, že si myslí že takto někdo získá oprávnění k tomu vychovávat  ostatní kolegy poslance.  Je to zástupné téma a svým způsobem to i dehonestuje celý sbor poslanců jako takový.  Kdyby šlo o nějaké alkoholiky, tak si cestu k flašce najdou vždy a brzo si poškodí i svoji politickou karieru jako bývalý poslanec Kott..

 Dávat to do zákona je už úplná blbost a rozhodně k tomu neslouží funkce člena vedení sněmovny (ten řídí arlament a není vychovatelem nějhakých smrkáčů).Takovou věc opravdu nejde podpořit a paní místopředsedkyně za ANO by si měla najít užitečnější pole pro své aktivity.A když nezvládají své poslance ať si foukají na svém klubu. V dobrovolnosti se meze nekladou ale podobné protialkoholní kampaně vůči ostatním jsou dost nedůstojné.. Nebo se za chvíli budeme testovat i na mariánku  či jeslti máe z domova čistý kapesník?