Bc. Roman Onderka, MBA

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.05.2011 9:01:54 - kapek

Audit pracovitosti a oblíbenosti členů stínové vlády

Pane primátore, určitě jste jeden z nejpracovitějších primátorů v republice. Podle čeho se hodnotila pracovitost, Jaká byla kritéria?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.05.2011 18:07:35 - Bc. Roman Onderka, MBA
Vážený pane,
velmi mě těší vaše hodnocení mé osoby jako jednoho z nejpracovitějších primátorů. Týden pracovitého člověka má totiž většinou sedm dnů, a pokud listuji svým pracovním diářem, dává vám
zcela za pravdu.  Předseda ČSSD Bohuslav Sobotka si nechal v minulých týdnech vypracovat audit pracovitosti a oblíbenosti členů stínové vlády. Audit kromě jiného sledoval např. počet vydaných tiskových zpráv či citací v médiích, počet blogů na webu ČSSD ale i jinde. Audit dle mých informací vypracovali vedoucí politicko-analytické sekce ČSSD Petr Petržílek, vedoucí sekretariátu ústředních odborných komisí Zdeněk Rybář a tiskový mluvčí Martin Ayrer. Osobně jsem ale zatím s výsledky nebyl seznámen. Důležitou otázkou také zůstává, k čemu má tento audit vlastně sloužit nebo posloužit? Za váš dotaz i vyjádřenou podporu vám děkuji.