Mgr. Petr Kořenek

  • SOCDEM
  • Vsetín
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.03.2014 10:59:57 - Maláčková

konference ČSSD

Sociální demokraté si na sobotu naplánovali konferenci, na které chtějí řešit, jak předejít poklesu popularity strany, neradi by totiž skončili podobně, jako ODS. Co podle vás straně nejvíce škodí? Já vidím tři důvody a budu ráda, když se k nim vyjádříte.
1, necharismatický předseda
2, nejedenost strany (Hašek popřál nedávno hodně štěstí SOBOTKOVĚ koalici
3, Koalice, i když zde jste neměli moc na výběr
A poslední dotaz, myslíte si, že byly předvolební sliby ČSSD reálné-viz restituce? Já o tom pochybuje a na popularitě vám to jistě také nepřidá. Vaše volička

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.03.2014 9:49:00 - Mgr. Petr Kořenek

Dobrý den,

k bodu 1 uvádím, že si dovolím nesouhlasit. Tuto vlastnost nedokážu možná posoudit, ale dokáži hodnotit pracovitost, přehled a znalost problémů. Zde jsem přesvědčen, že i díky znalosti prostředí umí reagovat s přehledem a rozvahou na problémy. Nikdy jsem jej neslyšel někoho urazit, či odpovídat s arogancí.

Bodu 2 moc nerozumím. Pokud je mi známo, tak vládu vede pan Bohuslav Sobotka. Je to tedy přirozeně Sobotkova vláda, ta předchozí byla Rusnokova a nikdo v tom problém neviděl. Přání štěstí nepovažuji za nic mimořádného. I já svým spolupracovníkům přeji hodně štěstí a při vedení vlády je ho potřeba. zvláště v zemi, která není ekonomicky ani společensky v dobré kondici.

Koalice se sestavuje po volbách na základě politické dohody. Voliči rozhodli, politici se dohodli.

Co se slibů týká, tak to obecně vnímám jako problém. Nejsem příznivcem žádných slibů, kromě toho, který mohu dát sám za sebe a vím, že jej mohu splnit. Jiné sliby nerad dávám, ale pokud se mi něco podaří, rád to představím. To je výsledek práce.