MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.03.2014 17:54:17 - VLADIMÍR DEDEK

PROČ...?

Pane poslanče. Ve svém předchozím dotazu jsem o návratu jedné strany nehovořil, takže nic nepodsouvejte! Navíc ,já osobně jsem byl TRESTÁN v 80-tých létech za své politické názory -jedinou,tehdy , vládnoucí stranou. Já pouze konstatuji, že přemíra "politických??" stran v našem malém státečku nás všechny připravuje o obrovské finanční prostředky, jedna strana vládne, potom zase jiná a vše to ,co bylo dobré za vlády jedné strany se šmahem ruší nástupem strany druhé a takto to jde již od "SAMETOVKY?",což se mě zdá trochu "smradlavé" ! Tady je totiž jasné, že "politici" se pouze občanům "předbíhají", obsazují teplá místečka členy svých stran a skutek utek! A toto je ta KUPA hnoje o které jsem hovořil a jak je zřejmé ,tato kupa začíná již dnes opět zapáchat, neboť je jasné, že trojkoalice dnešní vlády je opravdu k ničemu a dohadování se mezi těmito stranami nevěští nic dobrého! Jak říkám, malá zemička a v ní velká kupa hnoje, samozřejmě "POLITICKÉHO"! Myslíte ,že ne? Dedek Vladimír ,Třinec.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.03.2014 9:56:00 - MUDr. Jiří Koskuba
 

Vážený pane,

nikdo Vám nic nepodsouval. Jenom pro jistotu jsem v rámci diskuze  vyslovil dosti závažnou otázku.

Na druhé straně i Vy pochopte, že jsem pouhým 0,5% Poslanecké sněmovny. Necítím se být proto zodpovědný za to vše vskutku negativní, co se zde odehrálo a děje. Naopak, bez ohledu na barvy, se to v rámci svých možností snažím pojmenovávat. Ale nejsem jak vševědoucí, tak hlavně ani všemocný.

S pozdravem  jk