Jaroslav Foldyna

  • SPD
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.03.2014 9:18:01 - kmotrxxx

Německé válečné reparace

Dobrý den pane Foldyna.
Proč žádný z politiku včetně vás se vyhýbají otevření jednání ohledně nároků na odškodnění Německem, válečné reparace. Argumentace vymlouvající se na česko-německé deklarace (1997) je nesmyslná, i podle odborníků. Proč tedy ne požaduje ČR právoplatné nároky a přitom vyplácí nejasné nároky církvím? Když vezmu dluh Německa 360 miliard Kč v hodnotě z roku 1938 to je dnes zhruba x30 dluží nám bez úroků 10800 miliard Kč dnešní měny bez úroků. To vyrovná státní dluh a dokonce kompletně narovná ekonomiku států. Uděláte vy jako Poslanec který má me sympatie v tomto směru něco pro náš stát nebo ne?
Děkuji Jiří Rubeš

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.04.2014 10:01:43 - Jaroslav Foldyna

Vážený pane Rubeši,

napříč politickým spektrem zleva doprava je jistě mnoho lidí, jako já, že kdyby toto bylo reálné, co jste mi psal, tak to budeme požadovat. Protože se tak nestalo, není to proto, že bychom byli menší vlastenci než ti, co tvrdí opak, ale protože je to z kontextu doby a skutečnosti nereálné. Diskuse na toto téma proběhly a byly uzavřeny.

S pozdravem

Jaroslav Foldyna