Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.03.2014 15:45:41 - Evzen29

Vážený pane

Vážený pane.Chtěl bych se jen zeptat?Jen bych chtěl vědět,jak můžete zradit svoji zemi a lidi v Bruselu!Když říkáte o svých lidech a národu ,že jsou rasisté???!!!Před gauneramy,který si říkají Američani a v 70 létech tam bylo otrokářství?!Američany povraždili a před pár mi roky se dohadovali v televizi kdo je a není Američan?Dle mého názoru na rozdíl od pana Klause jste vlasti zrádce a měl by jste být potrestán!!!!Český národ je mírumilovný,natož rasisti!!!To žiji s Romkou!!Dle mého názoru jste populista a hnup!!!!Pan Okamura jen spasí tuhle zemi proti neschopným lidem jako jste vy podle mého názoru.Smějete se obyčejným lidem do tváře.To nedělali ani komunisté!Naše lidstvo spasí jen pan Okamura nebo Putin.Nedáváte nám lepší výběr v této komunystického kapitalistického státu tzv stát zlodějů a neschopných lidí!tTak at žije kocourkov.ta naše země zaslíbená.Se soudružským pozdravem Evžen Zelinka

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.04.2014 9:55:08 - Ing. Antonín Seďa
 Děkuji za dodaz, i když moc konkrétní není. Za prvé chci říci, že nikoho a to ani náš národ v Bruselu nezrazuji, ale právě naopak. Jsem docela velkým kritikem řady nařízení Evropské komise a nejsem příznivcem měnové ústavy. Na druhou stranu oceňuji naše členství v Evropské unii, protože jsme byli "donuceni" přijmout demokratickou legislativu do našeho právního řádu.Bez ní by se to kradlo ještě dlouhé roky. Pan Okamura je xenofób a rasista, na tomto názoru nebudu nic měnit. Stačí si přečíst stenozáznamy jeho projevů na plénu poslanecké sněmovny. Lídé jako on, kteří nabádají k porušování platné Ústavy ČR a zákonů České republiky jsou velmi nebezpeční pro rozvoj demokracie v naší zemi. Je mi osobně líto že podporujete jeho snahu o destabilizaci českého právního rámce. Chi Vás slušně upozornit, že demokracie je diskuse a za odlišné názory by jste neměl nikomu nadávat. Slušnost není slabost a za mě mluví má práce ve prospěch mých spoluobčanů. Za T.Okamurou a dalšími stojí pouze plané sliby a velký populismus.Dovolím si vyslovit obavu, že i Vy sám nakonec budete z jeho chování a jednání zklamán. Ale to je Vaše osobní rozhodnutí.