Dr. Libor Rouček

Bývalý europoslanec
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,84. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.04.2014 21:11:39 - tirhonza

P. Roucek .

Ten clanek v originalu ma znamenat co? Honite si triko,nebo jej neumite prelozit? PL jsou v Cesku. Takze bych prosil,neoslnovat. Pisi sem i jini europoslanci a pisi CESKY. Napiste co budete delat pokud se jiz do EU nedostanete?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.04.2014 21:16:18 - Dr. Libor Rouček
 Dobrý den pane Tirhonzo,


tiskové zprávy S&D vždy vkládám nejprve v originále a po přeložení přidám českou verzi. Dělám to tak vždy. Nepředpokládal bych, že se zrovna toto může v dnešní době někoho dotknout. Českou verzi zprávy o Ukrajině najdete zde: 

http://www.parlamentnilisty.cz/profily/Dr-Libor-Roucek-3347/clanek/L-Roucek-Solidarita-s-Ukrajinou-na-jeji-ceste-za-demokracii

Pokud jde o to, co budu dělat, až jednou nebudu europoslancem, tím se zatím nezabývám. Snažím se, abych obdržel co nejvíce preferenčních hlasů a do EP byl znovu zvolen. Dostávám spoustu dopisů a emailů, ve kterých mi lidé vyjadřují podporu, protože si myslí, že je nefér, na jaké místo na kandidátce mě ČSSD dala. Mohu Vás ale ujistit, že jakékoli práce se nebojím ani neštítím. V životě jsem dělal celkem na čtyřech kontinentech všechno možné - od nakladače letadel po redaktora Hlasu Ameriky, od řidiče na parkovišti po mluvčího české vlády. Kdo chce pracovat, pokud je zdravý, nějakou práci vždycky najde. 

Zdraví Libor Rouček