Mgr. Jana Volfová

předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.04.2014 17:12:53 - Mr. Novak

SLovanský klub ?

Děkuji za předcházející odpověď paní Volfová. Zaujal mne Slovanský klub. Kolik členů ? Poslanců ? Vy chcete zakládat klub jako protiváhu Německu, ze kterého profituje naše ekonomika ? Neohrozíte nebo dokonce nepodlomíte hospodářský růst ČR ? MImochodome ostatní slovanské země nejsou tak euroskeptické, těžko byste hledala spojence.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.04.2014 12:07:16 - Mgr. Jana Volfová
 Jsem přesvědčena, že najdu spojence ve všech slovanských zemích a dokonce i lužičtí srbové, žijící na území Německa by se mohli přidat. Protiváha přece neznamená boj. To jen ta dnešní silová politika, to tak vidí. Já to naopak vidím jako dobrou spolupráci ale dvou stejně silných partnerů. Vyvažování bych spíše řekla. Nechápu, proč bych měla podlomit hospodářský růst tím, že chci, aby Německo a Francie měli v poslancích ze slovanských zemí dobrého partnera a na druhé straně i oponenta některých názorů a řešení. Určitě by pak nebyla tak nevyvážená třeba zemědělská politika EU.