Mgr. Dana Váhalová

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,99. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.04.2014 22:05:21 - Plavii

Odvaha se cenní

Dobrý den, paní poslankyně. Chtěl bych se zeptat, zda jste očekávala od spolustraníků ale i kolegů z koalice tak ostrou reakci na svou osobu po vašich slovech směrem k ruským sankcím. Tušila jste to? Litujete toho?

Každopádně před Vámi smekám za odvahu. Jste ještě s pár lidma z ČSSD jediná, která nevidí svět černobíle a vnímá Rusko jako...nechci říct přímo oběť, ale rozhodně ne jako agresora zasluhující nějaké sankce.

S úctou a přátelským pozdravem
Martin Plavec

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.04.2014 15:43:49 - Mgr. Dana Váhalová
Děkuji za podporu. Neberu to osobně, každý má právo na svůj názor, ten nemusí být  a ani nebývá u všech  totožný. Vždy jsem  podporovala dialog a řešení konfliktů cestou jednání. Organizace jako Rada Evropy byla zřízena, aby hájila lidská práva a demokracii a to je možné pouze na základě  dialogu. Jsem přesvědčena, že  odpovědnému politikovi  hájícímu  zájmy občanů a své země  by mělo jít především o mír a stabilitu v Evropě a měl by se snažit být co nejvíce objektivní a nepodléhat emocím .