Olga Havlová

  • Úsvit
  • Jindřichov
  • zastupitelka města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.04.2014 8:48:55 - Žánlik

VV chtějí po Úsvitu 10 miliónů za „své“ poslance

Co říkáte, že VV chtějí po Úsvitu za své poslance, tedy i Vás, 10.000.000 Kč? A proč vlastně nepřejdete k Úsvitu. myslíte si, že VV ještě někdy někdo zvolí? Evidentně používá stálé stejné praktiky, i když není ve Sněmovně- vydírání, výhrůžky...

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.05.2014 15:44:24 - Olga Havlová
Omlouvám se, že odpovídám až nyní. Byla jsem slušně řečeno rozhořčena nad údajně mými výroky, které publikovala média. Nic neřeším v afektu, protože slovem člověk někdy ublíží víc než fackou a nejde to vzít zpět.

Jen na vysvětlenou. Nikdy jsem neřekla, že budu chtít po Úsvitu  ty miliony. Na otázku,zda budeme žádat za poslance VV po Úsvitu nějaké peníze, jsem řekla, cituji: " VV předpokládaly jiný volební výsledek a o těchto otázkách nebyly předem učiněny žádné dohody. Ale určitě se pokusíme s novým vedením VV a Úsvitem o této věci ještě jednat." toť vše. Nejvíc otázek padalo na osobu pana Vítka Bárty. Na všechny jsem odpověděla, ale moje odpovědi by nebyly pro čtenáře bulvárního rázu a z celého rozhovoru vyšel tento paskvil. Proto VV vydalo tiskovou zprávu, že do voleb EÚ, se k této otázce dál vyjadřovat nemíní, protože novináři obě strany svými články poškozují. A pokud si někdo myslí, že VV vyhrožují a vydírají, bohužel  potvrzuje pouze to, že média dokáží občany zmasírovat. Ani se tomu nedivím, protože nejsou objektivně informováni. Staly jsme se čtenáři bulváru a senzací, což také o něčem svědčí. Za  vaše peníze si kupujte dál informace, které chcete slyšet. V tom vám nikdo bránit nemůže. Otázkou zůstává, zda jste investovali dobře.