JUDr. Miroslav Antl

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.04.2014 19:00:49 - Lukáš Rosák

obhajoba

Pane doktore, není o Vás vidět, budete i nadále chtít působit jako senátor?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.04.2014 19:59:05 - JUDr. Miroslav Antl
 Pane Lukáši Rosáku, myslím, že jste svůj sugestivní a zavádějící dotaz měl spíše nazvat „provokace“ či  „křivé obvinění“, než „obhajoba“…

Doporučuji Vám podívat se na mé webovky a facebook, ale to by zřejmě dalo moc práce, neb článků, videí aj. je tam víc než dost. Samozřejmě, že jednodušší je napsat demagogickou lež. Asi už začala předvolební kampaň.

A pokud vám jde jen o to, že „o mne není vidět“, jsem přesvědčen, že jsem vidět v regionu, ale i v TV, podstatně více, resp. častěji, než je tomu u ostatních senátorů, vyjma „TV-démona“ pana senátora Jaroslava Kubery (myšleno v dobrém) a senátorů-ministrů, kteří musí být TV jako zástupci svých rezortů.

Takže budu chtít nadále pracovat (nikoliv jen „působit“) jako senátor, ale kvůli tomu se nebudu nutit do TV pořadů „za každou cenu“.

Ale pokud jste to myslel nezáludně, používejte, prosím, na mou „obhajobu“ fakta a reálné podklady = najdete je mj. i na těchto stránkách www.parlamentnilisty.cz – a zejména na mém webu:

www.miroslavantl.cz...

Zdravím, přestože jste mne dost naštval – ale ještě více mého asistenta a kamaráda pana Mgr. Miroslava Hofmanna, který namísto oslavy velikonočních svátků dává stále nové články a obrázky na webovky, FCB a dodělává Bilanční senátorský zpravodaj.

Miroslav Antl

(senátor)