Dr. Libor Rouček

Bývalý europoslanec
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,84. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.04.2014 23:55:10 - Jendaba

Nebezpecna tajna smlouva EU a USA

Pan Roucku, jiz po nekolikate se vas tazi na njeke informace stran teto tutlane smlouvy. Nechovate se jako seriozni zastupce ceskeho lidu. Mohl byste konecne svemu volici zprostredkovat nejake informace? Nebo nas zde hodlate krmit nejakymi vasimi fotkami?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.04.2014 9:45:25 - Dr. Libor Rouček
 Vážený pane Jendabo,

mluvíte-li o serióznosti, je především seriózní se čtenáři představit celým vlastním jménem. Již jsem řekl několikráte, že anonymům nebudu odpovídat.

Přesto, pokud se obchodní dohody EU-USA TTIP týče, nic na ní není tajného a ani nebezpečného. Protože této dohodě, pokud bude dojednána, bude muset dát nakonec posvěcení Evropský parlament. Můžete si být jist, že pro něco nebezpečného bych ani já ani moje frakce, Evropští sociální demokraté, ruku nezvedli.

O dohodě se vyjednává od července loňského roku a zatím proběhla čtyři kola jednání. Pokud bude tato dohoda dojednána, bude to nejdříve koncem letošního roku. Máte-li zájem o bližší podrobnosti k významu a obsahu této dohody, sledujte deník Právo, kterému jsem právě poskytl na toto téma delší rozhovor.

S pozdravem Libor Rouček